Skip to content

Zwembad Jaspers is op zoek naar een groepslessen instructeur

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Zwembad Jaspers is op zoek naar een groepslessen instructeur (partime/fulltime).
Zwembad Jaspers is een gezellig familiezwembad dat beschikt over een wedstrijdbad en recreatiebad. Het aanbod loopt uiteen van zwemlessen en zwemactiviteiten tot diverse aqua-sporten.

Wat ga je doen?
Als groepslessen instructeur ben je verantwoordelijk voor de diverse aquasporten die Zwembad Jaspers aanbied. Er zijn diverse doelgroepen die deelnemen aan de aquasporten die allemaal een andere aanpak behoeven, je bent vrij om binnen de kaders zelfstandig invulling te geven aan de inhoud van de groepsles. Gedurende de les begeleid je de klanten om veilig te kunnen bewegen en maak je klanten enthousiast om deel te (blijven) nemen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Verzorgen aqua groepslessen;
– Toezichthouden;
– Informeren klanten.
De taken kunnen verder uitgebreid worden zodat je allround inzetbaar bent binnen Zwembad Jaspers. Zwembad Jaspers biedt de mogelijkheid om aanvullende opleidingen te volgen.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met diploma’s voor (aqua) groepslessen. Het beschikken over de diploma’s Zwemmend Redden voor Zwembaden, EHBO, reanimatie en BHV zijn een pré maar kunnen ook intern behaald worden.

Het zwembad is de gehele week geopend, jouw werktijden worden hierin flexibel ingedeeld.

Ben je enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan direct via vacature@zwembadjaspers.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chris te Pas of Tessa van den Ham via 0543-514691

Back To Top