Skip to content

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zweminstructeur m/v

Gesloten – We hebben voldoende reacties ontvangen.

 
Voor Zwembad Jaspers zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Zweminstructeur  m/v

Wij zijn een gezellig familiezwembad dat beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad. Zwembad Jaspers heeft een grote waterglijbaan, bruisbad, wildwater kreek, Turks stoombad en zonnebank. Onze horeca heeft een ‘nat’ en ‘droog’ gedeelte.

Wij zoeken

Een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen, bij voorkeur aangevuld met doelgroepapplicaties. De diploma’s EHBO, reanimatie en BHV zijn een pré of de bereidheid tot het volgen van cursussen hiervoor. Je hebt een flexibele houding en bent klantgericht ingesteld. Daarnaast ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. De werktijden zullen in onderling overleg worden afgestemd.

Taken

Je bent verantwoordelijk voor het geven van publieksgerichte zwemactiviteiten (scholen, particulieren, privé-lessen en doelgroepen). Verder houd je toezicht tijdens recreatieve uren en voer je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden uit. Daarnaast verzorg je diverse aqua-sporten.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO zwembaden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie met uitgebreide CV via een email naar vacature@zwembadjaspers.nl
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chris te Pas via 0543-514691.

Contactgegevens

Zwembad Jaspers
Chris te Pas
Jaspersweg 3
7103AV Winterswijk
0543-514691

Back To Top