Ga naar hoofdinhoud

Roos Harbers hoofdprijswinnaar kleurplaatactie NRZ

Zwembad Jaspers had vanmorgen de eer om aan Roos Harbers, hoofdprijswinnaar kleurplaatactie van de Nationale Raad Zwemveiligheid, een 10-badenkaart als cadeau te mogen overhandigen.

Roos heeft, naast een Donald Duck zwemset, de hoofdprijs (een 10-badenkaart) gewonnen van een door de NRZ gehouden kleurplaatactie. Deze 10-badenkaart mag worden afgenomen bij een Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s bij haar in de buurt en de keuze is op Zwembad Jaspers gevallen, wat ontzettend leuk toch? 👍🏊🏻‍♀️☀

Op de bovenste foto overhandigt zwembadmanager Chris te Pas een Zwembad Jaspers cadeau koffer met iets leuks, lekkers en natuurlijk de 10-badenkaart. En zoals het hoort in deze tijd op veilige afstand 😉

#kleurplaat #zwemles #zwemmen #zwemdiploma #heelnederlandzwemveilig #blijfveilig #staysafe

Broertje Teun wou natuurlijk ook met zijn grote zus op de foto 😊

Hier de ingezonden foto met winnende kleurplaat, wij hebben het zwemmen ook gemist‼

Op deze foto had Roos net gehoord dat ze had gewonnen 😃

 

Back To Top

Openingstijden t/m zondag 5 maart 2023 online.

Vanwege een storing is de stoomcabine tijdelijk buiten gebruik, we hopen het probleem zo snel mogelijk opgelost te hebben.
Excuses voor het ongemak.

Let Op!

Op zondag 29 januari vervalt het dameszwemmen i.v.m. ziekte personeel.

Donderdag 2 februari vervallen de groepslessen in de ochtend, in het wedstrijdbad kan men alleen gebruik maken van het diepe deel en over de breedte zwemmen. Dit i.v.m. onderhoud aan de beweegbare bodem, dit geldt t/m 13:00 uur.
Hart in Beweging in de middag gaat wel door.