Recreatief zwemmen

Zwembad Jaspers is een zwembad waar de hele familie zich prima kan vermaken. Er is een wedstrijdbad, een recreatiebad, een peuterbad, een whirlpool, stroomversnelling en een Turks stoombad. Voor ieder wat wils! Tijdens onze recreatieve openingstijden kunnen er banen gezwommen worden en kan er gespeeld worden. Ook kunt u zich ontspannen in het recreatiegedeelte.

Op woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagmiddag ligt er spelmateriaal in het bad, waaronder een grote opblaasattractie. Om de vier weken ligt er een andere opblaasattractie in het water en blijft het leuk en uitdagend om hier op te spelen.

Meer informatie?
Als u meer informatie wil of andere vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen naar telefoon 0543-514691 of Whatsappen met de receptie van zwembad Jaspers.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer u recreatief kunt zwemmen.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor recreatief zwemmen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.