Ga naar hoofdinhoud

Verbeter je zwemtechniek met onze Borstcrawlcursus

Nieuwe edities in 2023

Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met de borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus zeker iets voor jou! Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je techniek en conditie. Eventueel kun je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon.

Naast onze basiscursus starten we nu ook met basis plus en een gevorderde cursus.

Er zijn 3 niveaus, te weten basis, basis plus en gevorderd.

Let op! voor elk niveau gelden de volgende eisen om met succes de cursus te kunnen volgen.

  • Voor de basis cursus verwachten wij dat je 4 banen (100m) schoolslag kan zwemmen zonder pauze en dat je met je hoofd onderwater durft.
  • Voor de basis plus geldt bovenstaande en dat je aantoonbaar de basis cursus heb gevolgd bij ons of zwemvereniging WWV Winterswijk.
  • Voor de gevorderde cursus verwachten wij dat je onderwater kan afzetten en stroomlijnen, 2 banen (50m) borstcrawl benen zonder pauze kan zwemmen en kan wrikken.

De cursussen duren een uur en zijn op de woensdagavond. De cursus wordt gegeven door onze borstcrawl docenten Jelle, Kees-Jan & Rudy en zal alle facetten van de borstcrawl behandelen.

Minimumaantal is 6 en het maximumaantal is 8 deelnemers.

De cursus start op woensdag 6 september om 19:30 uur en 20:30 uur*. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeurstijd en gewenste deelnameniveau aangeven.

Kosten:
156 euro** voor de eerste les te betalen aan de kassa.

* De juiste aanvangstijd wordt enkele dagen voor aanvang gepubliceerd en gecommuniceerd op onze website en naar de al ingeschreven deelnemers.

** Voor deze cursus is een lessenkaart nodig met een borg van € 7,00.

1 Step 1

Ik meld mij aan voor de Borstcrawlcursus van Zwembad Jaspers

Geslacht
Privacy verklaring

Na versturen van dit formulier ontvang je direct een automatisch verstuurd antwoord. Niet ontvangen? kijk dan aub goed na of je emailadres klopt en check je spambox.

Neem anders contact met ons op.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Back To Top