Skip to content

Verbeter je zwemtechniek met onze Borstcrawlcursus

Nieuwe edities in 2023

Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met de borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus zeker iets voor jou! Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je techniek en conditie. Eventueel kun je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon.

Naast onze basiscursus starten we nu ook met basis plus en een gevorderde cursus.

Er zijn 3 niveaus, te weten basis, basis plus en gevorderd.

Let op! voor elk niveau gelden de volgende eisen om met succes de cursus te kunnen volgen.

  • Voor de basis cursus verwachten wij dat je 4 banen (100m) schoolslag kan zwemmen zonder pauze en dat je met je hoofd onderwater durft.
  • Voor de basis plus geldt bovenstaande en dat je aantoonbaar de basis cursus heb gevolgd bij ons of zwemvereniging WWV Winterswijk.
  • Voor de gevorderde cursus verwachten wij dat je onderwater kan afzetten en stroomlijnen, 2 banen (50m) borstcrawl benen zonder pauze kan zwemmen en kan wrikken.

De cursussen duren een uur en zijn op de woensdagavond. De cursus wordt gegeven door onze borstcrawl docenten Jelle &Kees-Jan en zal alle facetten van de borstcrawl behandelen.

Minimumaantal is 6 en het maximumaantal is 8 deelnemers.

De cursus start op woensdag 6 september om 19:30 uur voor de basis en 20:30 uur voor de basis plus*. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeurstijd en gewenste deelnameniveau aangeven.

Er is dit keer geen gevorderde cursus.

Kosten:
156 euro** voor de eerste les te betalen aan de kassa.

* De juiste aanvangstijd wordt enkele dagen voor aanvang gepubliceerd en gecommuniceerd op onze website en naar de al ingeschreven deelnemers. De uren zijn als volgt vastgesteld, om 19:30uur de basis en om 20:30uur de basis plus. (geen gevorderd)

** Voor deze cursus is een lessenkaart nodig met een borg van € 7,00.

Inschrijving is gesloten, de cursus is gestart.
Back To Top