Skip to content

Aqua Varia
Jouw fitheid en waterbehendigheid verbeteren!

Wil je ‘van alles wat’ doen in water om fit te blijven? Jouw fitheid en behendigheid in het water verbeteren? Dan past Aqua Varia precies bij jou! In deze groepsles ligt de focus op lekker bewegen in water. Waaronder je zwemslagen verbeteren, reddend zwemmen oefenen of aan het werk met allerlei materialen. De les doet z’n naam echt een eer aan, je doet van alles wat.

Het voordeel van deze groepsles is dat je zwemtechniek verbetert, maar ook direct werkt aan je conditie. En dit alles gefocust op plezier in zwemmen!

 45 minuten

Intensiteit > 3

Een willekeurige groepsles:

In deze groepsles ligt de focus op lekker bewegen in water. Waaronder je zwemslagen verbeteren, reddend zwemmen oefenen of aan het werk met allerlei materialen. De les doet z’n naam echt een eer aan, je doet van alles wat.

Het voordeel van deze groepsles is dat je zwemtechniek verbetert, maar ook direct werkt aan je conditie. En dit alles gefocust op plezier in zwemmen!

Na het douchen kan je met de rest van de groep een kop koffie, thee of hersteldrank drinken. Zo sluit je gezamenlijk de groepsles af!

Gratis Proefles

Je kunt één keer gratis meedoen aan Aqua Spinning. Zo weet je of deze groepslessen bij je passen. Wil je hiervoor aanmelden? Dat kan door vóóraf dit formulier in te vullen. Zo weten we dat je langskomt en zorgen we dat er iemand voor je klaarstaat!

Bekijk hier een

Aqua Varia groepsles

OMSCHRIJVINGPRIJS
Groepsles 1x€ 8,80
Groepsles 12x *€ 88,00
Aqua Gym/Aqua Varia/ Hart in Beweging 1x€ 6,30
Aqua Gym/Aqua Varia/ Hart in Beweging 12x *€ 63,00
* Voor een meerbadenkaart geldt een borg van € 7,00

Aqua All-in

Helemaal gek van onze groepslessen?
Het voordelige Aqua All-in abonnement is voor actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water. Met een Aqua All-in abonnement mag je onbeperkt recreatief zwemmen en deelnemen aan alle groepsactiviteiten.

Het tarief voor Aqua All-in* vind je op deze tarievenpagina.
*Een Aqua All-in pas is persoonsgebonden en daarmee geregistreerd op naam.
Het is niet toegestaan de pas uit te lenen.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan hier aan voor een gratis proefles!
Wij zorgen voor een warme ontvangst en intensieve training!

Back To Top