Aqua Varia

Wilt u lekker bewegen in het water en fit blijven, kom dan meedoen aan Aqua Varia. Bij een les Aqua Varia worden de zwemslagen getraind en verschillende oefeningen gedaan. Denk hierbij aan reddend zwemmen, zwemmen met materialen enz. Van alles wat dus, vandaar de naam Aqua Varia. Uw zwemtechniek zal verbeteren en door actief bezig te zijn in het water kunt u ook uw conditie opbouwen en/of verbeteren. De lessen Aqua Varia worden op een leuke, ontspannen manier gegeven. Plezier in het zwemmen staat voorop!

Niet alleen het lichamelijke aspect is belangrijk, maar ook het sociale aspect. Na afloop van de les is er in ons gezellige horecagedeelte gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of een glas thee.

Aqua Varia valt onder groepslessen.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua Varia.
Meld dit dan even bij de receptie.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua Varia worden gegeven.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.