Aqua Spinning

Aqua Spinning is vergelijkbaar met fietsen op het droge of spinning in de sportschool en wordt gedaan op een speciale fiets in het water, de hydrorider. Door de weerstand van het water is Aqua Spinning een intensieve conditietraining met een hoge vetverbranding. Het speciale draaimechanisme van de hydrorider maakt het mogelijk om zowel voor- als achteruit te trappen.

Een les Aqua Spinning begint rustig om de spieren op te warmen. Vervolgens gaat het tempo geleidelijk omhoog en worden de oefeningen behoorlijk inspannend. Niet alleen de benen worden getraind, ook de romp en armspieren worden stevig getraind. De hydrorider kan ook worden gebruikt als gymtoestel, waarop buikspier- en opdrukoefeningen gedaan kunnen worden.De les eindigt met de zogenaamde cooling-down; oefeningen om het lichaam weer tot rust te brengen. Aqua Spinning valt onder groepsactiviteiten.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua spinning.
Meld dit dan even bij de receptie.

Bekijk hieronder onze Aqua Spinning video

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua spinning worden gegeven.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.