Ga naar hoofdinhoud

Aqua Powerbalance

Aqua Powerbalance is een nieuwe vorm van HITT (High Intensity Interval Training). Een workout waarbij periodes van intense cardio-en krachtoefeningen afgewisseld worden met korte pauzes. Tijdens een les Aqua Powerbalance worden er spierversterkende oefeningen gedaan op een drijvende mat. Omdat je op de mat niet stabiel bent moeten je spieren harder werken om in balans te blijven. Omdat je op die manier probeert je evenwicht te bewaren worden je spieren flink getraind.

Aqua Powerbalance heeft zeker ook een funfactor. Als je even niet oplet lig je in het water! U bent van harte welkom voor een (proef)les! Voor een les Aqua Powerbalance heeft u naast uw zwemkleding waterschoenen en een legging nodig. Aqua Powerbalance valt onder groepslessen.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua Powerbalance.
Meld dit dan even bij de receptie.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua Powerbalance worden gegeven.

[mk_button corner_style=”rounded” size=”medium” url=”https://zwembadjaspers.nl/openingstijden/?tribe_event_display=week&tribe-bar-search=aqua+powerbalance” align=”center”]Data en tijden Aqua Powerbalance[/mk_button]

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

[mk_button corner_style=”rounded” size=”medium” url=”https://zwembadjaspers.nl/tarieven” align=”center”]Tarieven[/mk_button]

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Back To Top