Aqua Kleuter (3- 4 jaar)

Aqua Kleuter is lekker spetteren in het water en leuke dingen doen met uw kleuter (3-4 jaar).
U krijgt op een deskundige en ontspannen manier les van onze instructrices. Samen met u ontdekt uw kind de “nieuwe” omgeving en raakt op een leuke en verantwoorde manier vertrouwd met het water. Het is een speels en actief half uurtje voor ouder en kind. Er wordt veel gezongen en gebruik gemaakt van kleurrijke spelmaterialen. Doordat u samen intensief bezig bent kunt u de ontwikkelingen van uw kind heel direct volgen.

In iedere leeftijdsfase wordt optimaal gebruik gemaakt van de interesses en vaardigheden van het kind (Aqua Baby / Aqua Peuter / Aqua Kleuter). Tijdens Aqua Kleuter is oppas aanwezig. Zij kunnen op uw kind passen terwijl u zich aankleedt of op één van uw kinderen passen terwijl u met uw andere kind de les volgt.

In onze horeca is het mogelijk om eventueel een flesje op te laten warmen en zelf een kopje koffie, thee of wat fris te drinken. Aqua Kleuter valt onder groepsactiviteiten.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua kleuter.
Meld dit dan even bij de receptie.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua Kleuter worden gegeven.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Per 28 november zijn de volgende coronamaatregelen van toepassing:

Het zwembad sluit om 17:00 uur.

Alle volwassenen (18 jaar en ouder) dienen bij het betreden van het zwembad een persoonlijke coronatoegangsbewijs QR-code te laten zien om toegang tot het gebouw te verkrijgen.

Iedereen van 14 jaar en ouder dient een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen.

Zwemles

Let Op! Naar aanleiding van Tweede Kamer vragen is geldig CTB + ID nu ook verplicht tijdens zwemlessen.

Lees meer op onze Corona pagina.