Aqua Jogging

Aqua Jogging is een intensieve looptraining in het water met als voordeel dat u voluit kunt trainen zonder dat u de gewrichten en gewrichtsbanden overbelast. Dit komt omdat Aqua Jogging gedaan wordt in het diepe gedeelte van het 25 meter bad en er gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde wetbelt; een band die een opwaartse kracht geeft waardoor u in verticale positie blijft drijven. Vanuit deze positie worden alle oefeningen uitgevoerd.
Tijdens een les Aqua Jogging worden de verschillende loopvormen afgewisseld met specifieke oefeningen voor bepaalde spiergroepen, zoals arm,- been,- rug- en buikspieren.

Tijdens het lopen in het water worden de nodige liters water verplaatst. Door tegen de druk van het water in te gaan wordt Aqua Jogging een inspannende bezigheid. Er is dan ook bijna geen snellere manier om verantwoord calorieën te verbranden. Aqua Jogging valt onder groepslessen.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua jogging.
Meld dit dan even bij de receptie.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua jogging worden gegeven.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.