Aqua Gym

Bent u al wat ouder en wilt u graag uw gezondheid op peil houden? Actief zijn in het water is dan de perfecte manier om te bewegen. Door de opwaartse kracht van het water wordt het lichaam als het ware gewichtloos. Hierdoor zijn verschillende manieren van bewegen mogelijk en kunnen meer spiergroepen aangesproken worden dan bewegen “op het droge”.

Aqua Gym wordt gegeven in groepsverband. U kunt in een ontspannen sfeer werken aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht. Ook als u niet kunt zwemmen bent u van harte welkom, de les wordt namelijk gegeven in een bad waar u kunt staan. Bij Aqua Gym gaat het niet om prestaties en wedstrijden. Het leren kennen van de eigen mogelijkheden, het behendiger worden en de afwisseling tussen in- en ontspanning betekent langer fit blijven. Niet alleen het lichamelijke aspect is belangrijk, maar ook het sociale aspect. Na afloop van de les is er in ons gezellige horecagedeelte gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of een glas thee.

Aqua Gym valt onder groepslessen.

Gratis meedoen!

U kunt één les gratis meedoen aan een les Aqua Gym.
Meld dit dan even bij de receptie.

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer de lessen Aqua Gym worden gegeven.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor groepslessen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.