Skip to content

Aqua Fit Special
Verantwoord werken aan kracht, coördinatie en conditie!

Wil je op een goede en verantwoorde manier je kracht, coördinatie en conditie verbeteren? Dan is Aqua Fit Special de juiste keuze! Deze gezonde en leuke manier van trainen in water is speciaal voor mensen met MS. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur train je het hele lichaam, waaronder arm- en beenspieren. Daarnaast komen er diverse loopvormen aan bod en wordt er aan de coördinatie gewerkt. Het trainen in water heeft als voordeel dat je je spieren en gewrichten niet teveel belast, veel bewegingen kunnen ook makkelijker uitgevoerd worden.

 30 minuten

Intensiteit > 1

Een standaard groepsles:

Tijdens de les doe je oefeningen in het water, waardoor de belasting op je gewrichten niet te veel wordt. De les is op een lage intensiteit waarbij kracht-, conditie, balansoefeningen en loopvormen elkaar afwisselen. Het trainen in water heeft als voordeel dat je je spieren en gewrichten niet teveel belast, veel bewegingen kunnen ook makkelijker uitgevoerd worden. Daarnaast is er veel ruimte voor het sociale aspect. Na het douchen kan je met de rest van de groep een kop koffie of thee drinken. Zo sluit je gezamenlijk de groepsles af!

Gratis Proefles

Je kunt één keer gratis meedoen aan Aqua Fit Special. Zo weet je of deze groepslessen bij je passen. Wil je hiervoor aanmelden? Dat kan door vóóraf dit formulier in te vullen. Zo weten we dat je langskomt en zorgen we dat er iemand voor je klaarstaat!

Bekijk hier een

Aqua Fit Special groepsles

OMSCHRIJVINGPRIJS
Groepsles 1x€ 8,80
Groepsles 12x *€ 88,00
Aqua Gym/Aqua Varia/ Hart in Beweging 1x€ 6,30
Aqua Gym/Aqua Varia/ Hart in Beweging 12x *€ 63,00
* Voor een meerbadenkaart geldt een borg van € 7,00

Aqua All-in

Helemaal gek van onze groepslessen?
Het voordelige Aqua All-in abonnement is voor actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water. Met een Aqua All-in abonnement mag je onbeperkt recreatief zwemmen en deelnemen aan alle groepsactiviteiten.

Het tarief voor Aqua All-in* vind je op deze tarievenpagina.
*Een Aqua All-in pas is persoonsgebonden en daarmee geregistreerd op naam.
Het is niet toegestaan de pas uit te lenen.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan hier aan voor een gratis proefles!
Wij zorgen voor een warme ontvangst en intensieve training!

Back To Top