Aqua Disco

Kom lekker swingen!
Van september tot de zomervakantie is er iedere vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur Aqua Disco voor kinderen tot en met 12 jaar. Er is een DJ aanwezig die supercoole muziek draait en er kan lekker gedanst worden in het water. Ook ligt er een opblaasattractie en ander spelmateriaal in het water.

Als je wil discozwemmen bij zwembad Jaspers heb je wel een discopas nodig. Voor deze discopas betaal je € 7,- borg. Dit krijg je weer terug als je de pas weer inlevert. Met deze pas kun je dan iedere keer de entree los betalen of je kunt er een 12-badenkaart opzetten. Deze 12-badenkaart kun je ook op andere dagen gebruiken als er recreatief zwemmen is.

Nieuwsgierig? Kom dan snel een keer discozwemmen bij zwembad Jaspers!
Voor meer informatie over discozwemmen kun je contact opnemen met de receptie van zwembad Jaspers: 0543-514691

Wanneer?

Klik op de button hieronder om te zien wanneer er Aqua disco is.

Tarieven

Klik op de button hieronder voor de actuele tarieven voor recreatief zwemmen.

Aqua All-in

Aqua All-in is voor de echte actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van bewegen in water! Als u een Aqua All-in pas heeft mag u onbeperkt recreatief zwemmen en onbeperkt deelnemen aan alle groepsactiviteiten. Het tarief voor een Aqua All-in pas vindt u hier. Een Aqua All-in pas is persoonlijk en kan niet door meerdere personen gebruikt worden.

Per 28 november zijn de volgende coronamaatregelen van toepassing:

Het zwembad sluit om 17:00 uur.

Alle volwassenen (18 jaar en ouder) dienen bij het betreden van het zwembad een persoonlijke coronatoegangsbewijs QR-code te laten zien om toegang tot het gebouw te verkrijgen.

Iedereen van 14 jaar en ouder dient een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen.

Zwemles

Let Op! Naar aanleiding van Tweede Kamer vragen is geldig CTB + ID nu ook verplicht tijdens zwemlessen.

Lees meer op onze Corona pagina.