Skip to content

Zwembad Jaspers is op zoek naar een zweminstructeur

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan in een sportieve omgeving? Zwembad Jaspers is op zoek naar een zweminstructeur.
Zwembad Jaspers is een gezellig familiezwembad dat beschikt over een wedstrijdbad en recreatiebad. Het aanbod loopt uiteen van zwemlessen en zwemactiviteiten tot diverse aqua-sporten.

Wat ga je doen?
Als zweminstructeur zorg je samen met een team van collega’s ervoor dat kinderen in een fijne en veilige omgeving leren zwemmen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van publieksgerichte zwemactiviteiten (doelgroepen, scholen, particulieren en privé-lessen) en diverse aqua sporten. Verder houdt je toezicht tijdens recreatieve uren en voer je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden uit.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. De diploma’s EHBO, reanimatie en BHV zijn een pré maar kunnen ook intern behaald worden.

Deze vacature betreft een fulltime functie (parttime is bespreekbaar) met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Zwembaden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Ben je enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan direct via vacature@zwembadjaspers.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chris te Pas of Tessa van den Ham via 0543-514691

Back To Top